News report 1
A 9-year-old central California boy braved strong currents and cold water to swim from San Francisco to Alktrask Island and back. A California television station Enfresno, reported Tuesday that Jim Savage, set a record as the youngest swimmer to make the journey to the former prison. The TV station reported that by completing the swim, the fourth grade student from Losbanios broke a record previously held by a 10-year-old boy. Jim said that waves in the San Francisco Bay hitting him in the face 30 minutes into this swim, made him want to give up. His father said, he had
offered his son 100 dollars as a reward. To encourage his struggling son, he doubled it to 200dollars. James pushed forward, making it to Alktrask Island and back in a little more than 2 hours. Alktrask is over a mile from the mainland.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What did the boy from central California do according to report?
此部分参考内容A 9-year-old central California boy braved strong currents and cold water to swim from San Francisco… ; …set a record定位答案
2. What did the father do to encourage his son?
此部分参考内容His father said, he had offered his son 100 dollars as a reward. To encourage his struggling son, he doubled it to 200dollars.定位答案
News report 2
On the first January new regulations were coming to a fact which eliminated an annual leave bonus for people who put off marriage until the age of 23 for women and 25 for men, the South China morning post reports. The holiday bonus was to design to encourage young people to delay getting married, in lines with China’s one-child policy, but with the policy now been abolished, this holiday incentive is no longer necessary. The government says. In shanghai, the young couple at the registration office told the paper that they decided to register their marriage as soon as possible to take advantage of the existing policy. Because an extra holiday was a big deal for them. In Beijing, one registration office had about 300 couples seeking to get married the day after the changes were announced. Rather than the usual number, often between 70 and 80, but one lawyer tell the paper the changes still have to be adopted by local governments and this procedures take time, so people who are rushing for a marriage can relax.
Question 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What was purpose of the annual leave bonus of China?
此部分参考内容... eliminated an annual leave bonus for people who put off marriage until the age of 23 …; The holiday bonus was to design to encourage young people to delay getting married...定位答案
4. What do we learn about the new regulations?
此部分参考内容…but one lawyer tell the paper the changes still have to be adopted by local governments and this procedures take time, so people who are rushing for a marriage can relax. 定位答案
New report 3
Everyone loves a good house party, but the cleaning up in the next morning isn’t as enjoyable. Now however, a New Zealand based startup company aims to bring messy homes and even splitting headaches back to normal. The properly named startup Morning After Maids, was launched about 1 month ago in Auckland by room-maids Rebecca Folly and Catherine Ashers. Aside from cleaning up, the two will also cook breakfast and even get coffee and painkillers for recovering merrymakers. Although they are both gainfully employed, they did cleaning jobs into their nights
and weekends which is when their service is in most demand anyway. Besides being flatted with request from across the country, Folly and Ashers have also received request from the US and Canada to provide the services there, they are reportedly meeting with lawyers to see how best to
take the business forward.
Question 5—7 are based on the news report you have just heard.
5. what is the news report mainly about?
此部分参考内容 Everyone loves a good house party, but the cleaning up in the next morning isn’t as enjoyable.
6. what is the common problem of the house party?
此部分参考内容 aims to bring messy homes and even splitting headaches back to normal.
7. what are Rebecca Folly and Catherin Ashish planning to do?
此部分参考内容they are reportedly meeting with lawyers to see how best to take the business forward
Long conversation 1
W: Hi, Emma speaking, who’s this?
M: Hi, Emma, I am Paul from Emingl’s delivery service. Here is a package for you. Are you at home to collect it?
W: Er, sorry, Paul, I am out at the moment. Can you put it in my mail box?
M：I am afraid I can’t do that, the package is too big and it needs a signature to confirm you have received it. So I have to deliver it at the time when you are in.
W：Okay, well, I am out all day today. But I should be in tomorrow morning before I go out for lunch. And then I will be at home again late in the afternoon. Will either of those times be convenient for you?
M: They are not, unfortunately, I won’t be in the area tomorrow as I have other deliveries to make at the other side of the town. I could come the day after if that suits you.
W: Okay, that should be fine. I have a friend coming around in the afternoon, but I will be at home, so the day after tomorrow will be great. Do I need to pay for the package?
M: No, you don’t. It says here you’ve already paid for it when you ordered it online.
W: Oh, Yes, I did, I got mixed up,
M: so you just need to sign the form to say you’ve received it.
W: Okay, great, see you the day after tomorrow then.
M: Yes, see you then
Q8:Why is the man making the phone call?
由首轮回合对话可知Hi, Emma, I am Paul from Emingl’s delivery service. 为打电话人的姓名信息，Here is a package for you.为原因
Q9:Why can’t the women meet the man today?
由第二轮回合，Sorry开头, I am out...和下一个回合I am out...可知，女士外出不在。
Q10:Why is the man unable to see the women tomorrow?
由I won’t be in the area tomorrow as I have other deliveries to make at the other side of the town.可知，男士明天要去另一个地方送货所以明天不能送快递给女士。
Q11:What should the women do to receive her purchases?
由so you just need to sign the form to say you’ve received it.可知，女士只需要填一下表格即可。
Long Conversation 2:
M: Hi Emily, I heard you will be leaving for Italy soon. Do you plan to make a going away party before you disappear? It would be really nice for us to hang out together before you go.
W: I am not sure, I am leaving for just two more days. And I am going to miss all my friends here, and especially this place. Why don’t you come over, I am feeling all this sad actually, I am currently sitting alone at the table outside the black cat café. Listening to the rain and watching people passing by.
M: I am sorry, I can’t just now. I need to get this assignment finished by Monday. And I am way behind, Anyhow cheer up, you are not leaving for good. You’ll absolutely love Italy.
W: Yeah, you are right. But I just feel like I am not quite ready to go. And study in the foreign country seem a bit overwhelming.
M: Just think of your life in Milan. In the morning you can go down to a local café. Soaking up the sun’s rays, and drinking coffee. I envy you. You can buy lots of gorgeous Italian clothes.
W: That does sound nice. And of course, I can keep in touch with everyone through Facebook. Maybe you can all come and visit me.
M: Of course we will. When is your flight?
W: On Saturday, after lunch at one forty five.
M: Okay I will try to get to the airport on Saturday to see you off, I will give you a call that morning no matter what.
Q12: What is the women going to do?
根据首句Hi Emily, I heard you will be leaving for Italy soon.可知,女士要去意大利;并且be going to和题目will重合
Q13: How does the women feel at the moment?
由I am feeling all this sad actually可知，女士感到很伤心;根据和题目相同的feel来对应内容
Q14: Why can’t the man meet the women now?
由I am sorry, I can’t just now. I need to get this assignment finished by Monday.可知，男士要完成作业。
Q15: What will the man possibly do on Saturday?
由语段最后一句Okay I will try to get to the airport on Saturday to see you off, I will give you a call that morning no matter what.可知，男士会去尽力去机场?#22242;?#22763;并给她打电话。
Scientists have identified thousands of known ants species around the world. And only a few of them bug humans. Most ants live in the woods, or out in nature. There, they keep other creatures in check, distribute seeds, and clean dead and decaying materials from the ground. A very small percentage of ants do harm to humans. But those are incredibly challenging to control. They are small enough to easily slip inside your house. Live in colonies that number in the tens of thousands to the hundreds of thousands, and reproduce quickly. That makes them good at getting in, and hard to kick out. Once they settle in, these insects start affecting your home. In addition to barging ants, other species can cause different kinds of damage. Some, like carpenter ants, can undermine a home structure, while others interfere with the electrical units.
Unfortunately, our homes are very attractive to ants, because it provides everything the colony needs to survive, such as food, water, and shelter. So, how can we prevent ants from getting into our homes? Most important of all, avoid giving ants any access to food, particularly sugary food, because ants have a sweet tooth. We also need to clean up spills as soon as they occur, and store food in air-tight containers. Even garbage attracts ants, so empty your trash as often as possible. And store your outside garbage in a lidded can, while away from doors and windows.
16. What does the passage say about ants?
由A very small percentage of ants do harm to humans可知，只有一小部分蚂蚁对人类有害。
17. What do we learn from the passage about carpenter ants?
由Some, like carpenter ants, can undermine a home structure, while others interfere with the electrical units可知，木蚁可以破坏?#35838;?#32467;构。
18. What can we do to prevent ants from getting into our homes?
由Most important of all, avoid giving ants any access to food可知，避免让蚂蚁接触食物。
My research focus is on what happens to our immune system as we age. So the job of the immune system is to fight infections. It also protects us from viruses and from autoimmune diseases. We know that as we get older, it's easier for us to get affections. So older adults have more chances of falling ill. This is evidence that our immune system really doesn't function so well when we age. In most of our work, when we were looking at older adults who’ve got an illness, we always have to have health controls. So we work very closely with a great group of volunteers called the One Thousand Elders, these volunteers are all 65 or over, but in good health. They come to the university to provide us with blood samples to be interviewed and to help us to carry out a whole range of research. The real impact of our research is going to be on health in old age. At the moment, we are living much longer. Life expectancy is increasing at 2 years for every decade, that means an extra 5 hours a day. I want to make sure that older adults are still able to enjoy their old age, and that they are not spending time in hospital with infection. Felling unwell and being generally weak we want people to be healthy even when they are old.
19. What is the focus of the speaker’s research?
由My research focus is on what happens to our immune system as we age可知，这篇文章?#36864;?#30528;我们变老，我们的免疫系统会发生什么样的变化有关。
20. What are the volunteers are asked to do in the research?
由They come to the university to provide us with blood samples to be interviewed and to help us to carry out a whole range of research可知，志愿者会提供血样。
21. What does the speaker say will be the impact of his research?
由The real impact of our research is going to be on health in old age. At the moment, we are living much longer可知，研究是关于健康方面的。
When Ted Komada started teaching 14 years ago at Kilip Elementary, he didn’t know how to manage a classroom and was struggling to connect with students, he noticed a couple of days after school that a group of kid would get together to play chess. “I know how to play chess, let me go and show these kids how to do it,” he said. Now, Komada coaches the school’s chess team. The whole program started as a safe place for kids to come after school. And this week, dozens of those students are getting ready to head out to Nashville Tennessee to compete with about 5000 other young people at the Super Nationals of Chess. The competition only happens every four years, and the last time the team went, they won the third place in the nation. Komada says Chess gives him and his students control. The school has the highest number of kids from low-income families. Police frequent the area day and night. As 2 months ago, a young man was shot just down the street. Komada likes to teach his students that they should think about their move before they do it. The lessons proved valuable outside the classroom as well. Many parents see these lessons translate into the real world. Students are more likely to think about their actions and see whether they will lead to trouble.
22. What did Ted Komada notice one day after he started teaching at KilipElementary?
由he noticed a couple of days after school that a group of kid would get together to play chess.可知，一群孩子放学后在下棋。
23. What are dozens of students from Komada’s school going to do this week?
由dozens of those students are getting ready to head out to Nashville Tennessee to compete with about 5000 other young people at the Super Nationals of Chess.可知，很多孩子要参加国际象棋比赛。
24. What do we learn about the students of Kilip Elementary?
由The school has the highest number of kids from low-income families可知，大多数孩子来自低收入家庭。
25. What have the students learned from Komada?
由Komada likes to teach his students that they should think about their move before they do it.可知，Komada教孩?#29992;?#19979;棋前要?#20154;?#32771;。
课时 : 2 ￥19.9
课时 : 2 ￥19.9
课时 : 5 ￥19.9
课时 : 2 ￥19.9
?? 新东方在线英语四级频道考后发布2019年6月英语四级听力真题解析:News 2，同时新东方实力师资团队将对英语四级真题答案做权威解析
价格 : ￥1元